Tak ahoj léto

 

Teploty ze dne na den klesly víc než bychom si přáli, plavky můžeme opět schovat do skříně a pinterestové nástěnky jsou plné svetrů a kabátů. Léto skončilo. Oficiálně.

Na instagramu, ale stejně pořád najdeme fotky moře, pláží, slunce. A ani my si takové malé ohlédnutí za létem neodpustíme. Jak už asi víte, léto vždy trávíme v centru Prahy, fotky oceánu sice nemáme, ale za to se nám povedlo pár hezkých věcí, které bychom s vámi chtěli sdílet.

 

 

Červen 

Začátek léta jsme odstartovali s novou upcyklovanou kolekcí, kterou jsme poprvé dodali i do Shop Up Stories. Doteď jsme tam měli jen kousky z organické kolekce. Takže pokud vám nestačí náš e-shop a rádi byste si naše kousky i osahali nebo přímo vyzkoušeli na sobě, vyražte do Shop Up Stories, vybrané  modely  by tam  měly být.

 

 

 

 

 Když se sejdou čtyři umělecké duše s láskou k módě a citem pro udržitelnost, vznikají nádherné věci. A tak jsme první letní měsíc zakončili focením nové upcyklované kolekce, která vznikla přímo na Kanárských ostrovech. 

Role hlavního fotografa se zhostil Miroslav Romaniv, který vše fotil (pozor!) na analogový fotoaparát. Nemuseli jsme ani používat umělá světla, protože prostory Jawa factory zalilo odpolední slunce. 

Před fotoaparátem se vystřídala, Veronika Kašáková, zakladatelka On the boat Jana Horejšová a Debora Kellovská, která se zároveň s Miroslavem zhostila stylingu. 

To celé ještě podtrhla makeup artistka Vilma Baum, která jednoduchým makeupem doladila celkový vizuál fotek, ze kterých je cítit minimalismus, lehkost a letní slunce.

 

Červenec

Kdo nebyl ve Varech,  jakoby nebyl. Díky vyhlášenému filmovému festivalu se celá pozornost České republiky i zahraničí přesune mezi celebrity, lázeňské oplatky a hlavně Elle Beauty Lounge. Přesně tam jste nás také mohli najít. Jedno z našich sak totiž oblékla česká herečka a zpěvačka, Mariana Prachařová. 

Pár našich kousků jste mohli vidět ale i na Nikol Moravcové nebo Deboře Kellovské.

Kromě toho jste nás mohli zastihnout se sklenkou prosecca v ruce nebo v Pop Up Storu 1981.

 



Červenec nám pak hezky uzavřel článek od Mug paper, ve kterém nás  zahrnuli do výběrů značek, které si zamilovali. Ach díky Vilmo a Lucko.

 

Kliknětě sem: 

https://www.magpaper.digital/magpaper/mag-in-love 

a nechte se inspirovat i dalšími love brandy.

 

Srpen 

Pokud jste si už něco objednali z našeho e-shopu, víte, že si dáváme záležet na zásilkách, které posíláme. Za jednou úhledně zabalenou objednávkou se ale skrývá velké množství práce. A protože je tahle práce klíčová, tak jsme v našem týmu přivítali novou posilu - Barbaru Kolářovou.  Díky ní vám dorazí objednávka včas a hlavně v pořádku až do vašich rukou.

 

 Vítej v týmu, Baru! Díky, že jsi! 

 

Znáte naše mušelínové šaty Naty? Ještě ne?

Mušelín je na léto prostě MUST - HAVE . A věřte nám, že tyhle šaty se dají nosit celé léto i to babí.  Nejen, že mušlín je i v těch největších vedrech příjemný, ale hlavně se šaty NATY vynesete  na vícero  způsobů. Díky kimonovému vázání  můžete libovolně měnit obvod pasu,  nebo je nechat prostě úplně volné.

 

Muslin Dress Naty  jsme pro vás přes léto stihli nafotit. Opět jsme využili letního slunce a zbytek jsme svěřili do rukou talentové Lucii Dvořákové. https://www.instagram.com/luciedvorakovaphoto/ 

 

Srpen pokračoval ve znamení Fashion weeku. Když nás stylista Miroslav Romaniv oslovil s tím, že jede na kodaňský Fashion week a chtěl by od nás předělat pár svých kousků a vytvořit tak úplně nové  outfity, odpověď byla jedno velké  ANO.

Míra,  ( btw. vždy úžasně naladěný dokonale oblečený a neskutečně milý )  přinesl své starší modely, které jsme společně upcyklovali. Roztrhali jsme džíny, zkrátili košili a předělali i obyčejné černé sako.

Z těchto kusů oblečení,  tak vznikla série outfitů, které si, jak sám říká, prostě zamiloval. 

O tom, jestli se kodaňský týden módy může pyšnit svým marketingem, který klade velký důraz na udržitelnost, si řekneme něco příště. Teď budeme pokračovat v letní nostalgii. 

 

Konkrétně teda pokračujeme v oblékání zajímavých osobností. Talentované zpěvačce a tanečnici Alžbětě Ferencové, která si říká Zea, jsme vymysleli celý outfit na její koncert. Jednalo se o komorní koncert ve vile Lanna, kde Zea zazářila v našem upcyklovaném cropped blazeru, ke kterému oblékla naše slit pants s průstřihy. 

A co by to bylo za koncert, kdyby se obešel bez náhodných setkání? My jsme náhodou narazili na Kristinu Kašparovou, která shodou okolností měla na sobě On the boat oblek.  WE LOVE IT :)




Ještě si tu odložíme dvě fotky  z filmu Paulieho Garanda :)) na kterých Jana Horejšová i Zea mají On The Boat saka a můžeme pokračovat v letním souhrnu. 

 



 

 

 

S pozdním létem pak začal všemi očekávaný Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Hádáme, že jste už většinu outfitů viděli na sociálních sítích, ale pár si jich tady přece jen musíme odložit. 

 

Třeba ten, který měla na sobě Nikol Moravcová. Nikol našich outfitů vystřídala sice několik, avšak za zmínku stojí upcyklovaný maturitní oblek jejího muže. Vytvořili jsme z něj totiž backless blazer, který jen doplnila o slit pants. Další den vynesla i naší dlouhou upcyklovanou vestu, kterou si na sebe později oblékl i její muž.  Super Sustainable ????.



Miroslav Romaniv si pro změnu oblékl naši sukni, která mu slušla tak moc, že jsme přesvědčení, že ji neměl na sobě naposledy.

I Alex Sedláčková se svou sestrou Valerií vynesly upcyklované košile, které přitáhly pozornost odhalenými zády.



Dokonce se Fashion weeku zúčastnily i ty nejmenší z nás.

 

 

Povedených outfitů bylo spoustu.

 odkaz na ig https://www.instagram.com/p/CiNMJLHMrD7/ 

 

 MBPFF Děkujeme!

Více z celého Fashion Weeku si můžete porhlédnout tady: https://harpersbazaar.cz/galerie/?id=680&p=10#gallery 


Těsně před koncem léta jsme stihli propůjčit pár našich kousků ikoně módní fotografie - Lukášovi Dvořákovi, který s nimi vykouzlil následující fotky.

Takhle událost je jedna velká srdcová záležitost a radost.

Maestro Lukáš :

 https://www.instagram.com/lukasdvorakstudio/?hl=cs 

 

Podtrženo sečteno, léto bylo víc než krásný. . Proto bychom chtěli poděkovat všem, kteří byli součástí.  V příštím článku se už podíváme na trochu jinou tématiku, tak stay tuned. 

Léto bylo jsi čarovný. . . .

 

Natálie Malcová 

Jana Horejšová

  

Zpět do obchodu